Uitgeven hoeft niet moeilijk te zijn! We doen het samen.

Bij Het Boekenhuis beseffen we maar al te goed dat een boek uitgeven niet altijd even eenvoudig is. Van ‘softcover’ tot ‘afloop’ of  ‘Soporset’. Drie termen die je misschien nog niet veel zeggen maar wel belangrijk zijn om correcte drukklare files aan te leveren. Als auteur moet je dus de grafische wereld leren kennen en daarbovenop ook de weg vinden tussen verschillende manieren van uitgeven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk om jou als auteur hier zo goed mogelijk in bij te staan.

Hoe?

Al bij de start van het bestellingsproces en het berekenen van je prijs staan we jou graag te woord. Hilde loodst je door alle vragen en zorgt voor een vlotte afhandeling. Daarna worden je boeken gedrukt. Maar daar stopt het natuurlijk niet. Want ook na het drukken van je boeken gaan we nog voor jou aan de slag. Lees hieronder hoe we jou nog ontzorgen.

Persoonlijke begeleiding

Bij het boekenhuis zorgen we voor uiterst persoonlijke begeleiding. Is er dus iets niet duidelijk voor jou, bel ons dan gerust op. Hilde beantwoordt met veel plezier al je vragen.

prijs berekenen

Online prijsberekening en bestelling

Je berekent meteen online een correcte prijs voor de uitgave van je boek. Je weet dus direct waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

isbn

ISBN-nummer

Indien gewenst vragen wij het ISBN aan voor jouw boek. Zo kan jouw boek dan ook meteen besteld worden door alle geïnteresseerde boekhandels in heel België.

Belgische drukkerij

Wij zijn een digitale drukkerij gevestigd in Dendermonde.
Alle boeken worden integraal en bij ons gedrukt en afgewerkt.
Kom ons bezoeken!

bibliotheek

Wettelijk Depot

Bij elke bestelling met ISBN sturen wij twee boeken op naar het wettelijk depot, zijnde de Koninklijke Bibliotheek in Brussel. Zij zorgen voor het algemene archief van alle uitgaves in België.

FAQ

Uitgebreide FAQ

De meest voorkomende vragen hebben we al even gebundeld maar heb je toch een andere prangende vraag, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons.